English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Μοσχαρακι Σοφριτο με βουτιρο κανναβίς

Μοσχαρι ( κιλοτο) 500 γρ Κομενα σαν φιλετα
Σκορδο 5 σκελιδες Παστα ( περασμενες απο μουλτι με λιγο λαδι )
Μαιντανος Ψυλοκομενος ( πουδρα) για το τελιομα
Ξυδι 50 μλ
Κοκκινο κρασι 100μλ
Ζομος σκουρος βοδινος
Αλευρι
Λαδι
Βουτυρο κανναβις
αλατι
πιπερι μαυρο
ψιλοκομενο κρεμιδι ( ψιλοκομενο ομως )
Παρασκευη
Αλευρονουμε το κρεας και το χτιπαμε για να φιγει το περιτο αλευρι . Σε ενα βαθι τιγανι ριχνουμε λιγο λαδι ( λιγο ομως , χρισιμεβι για να μιν μας καει το βουτυρο ) πολυ βουτυρο και χρωματιζουμε τα φιλετα μοσχαριου μεχρι να παρουνε ενα ανιχτο χρισαφι χρομα . Αφου τα χροματισουμε τα αφερουμε σε ενα πιατο .

Στο ιδιο τιγανι που χρωματισαμε το μοσχαρακι , προσθετουμε το κρεμιδακι και το σκορδακι και τα σοταρουμε σε μετρια φοτια μεχρι να μαλακοσουνε και να παρουνε και αυτα ενα ελαφρι χρησο χρωμα .
Οταν παρουνε χρωμα τα σβηνουμε με το κρασι και το ξηδι και αφηνουμε να ρεντουιρη ( ενα εξατμιστι το κρασι και το ξηδι και να σφηξη το μιγμα) , αφου ρεντουιρη προσθετουμε μεσα το μοσχαρακι και το ζομο βοδινου .( ζομο να βαλετε λιγο , πρεπι να σκεπαζι το κρεας ισα ισα ) . Κλινουμε το τιγανι με καπακι και το αφινουμε να σηγοβρασι για περιπου 1 ωρα 15 λεπτα . Αμα δουμε πως τα υγρα μας στο τιγανι εχουν εξατμιστι πριν τιν ωρα τους και το μιγμα τις σαλτσας ειναι ιδι ετιμο αρκετι ωρα πριν , απλα προσθεστε λιγο ακομα ζομο και αφιστε να σιγοβρασι .
Το τελικο αποτελεσμα πρεπι να ειναι ενα κρεας πολι μαλακο και η σαλτσα να ειναι πολλη δεμενη και παχιρεφστη .

Σε ενα πιατο μεγαλο προσθεστε το κρεας και ριξστε τιν σαλτσουλα απο πανο . πανο στη σαλτσα ριξστε και μισι κουταλια βουτιρο καναβις και σερβιρετε ζεστο

Καλη Ορεξη :munchies:
Το φαγακι αυτο θα σας χορτασει και θα σας χαλαροσει :mrgreen: 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια